Verkoopwijze 2

Door het nieuwe landelijke โ€œnormaalโ€, geรฏnitieerd door de overheid, is onze verkoopwijze gedwongen volledig verandert. Uiteraard houden wij ons aan de (wettelijke) bepalingen welke opgesteld, geadviseerd zijn door het RIVM en gehandhaafd worden door BOA’s, politie en kliklijnen.

In een persoonlijk gesprekken, op dit moment o.a. met behulp van o.a. gezichtsbellen skype, leggen wij je graag uit hoe we een en ander voor wat betreft informatie voorziening en kennismaking nu doen, in overeenstemming met de nieuwe landelijke (wet)bepalingen. We plannen live sessies met zoom in alles met de gedachten om zo transparant mogelijk te zijn en ook jou mee te laten genieten van de kleintjes.

Wanneer inhoudelijk bekend is wat het uiteindelijke “nieuwe normaal” is, zullen wij, indien nodig, deze webpagina (definitief) gaan aanpassen. Hier onder de overheid flyer(s) zoals deze bij ons bekend is voor wat betreft de informatie voor de burger(s). Is er een nieuwere flyer versie beschikbaar laat dit ons vooral weten zodat wij deze web pagina weer kunnen aanpassen. Klik op onderstaand overheidsbestand en brochure.


Hits: 229

Scroll naar top