Vachtverzorging

De vacht kun je het beste regelmatig borstelen en desgewenst een 4-6 keer per jaar naar de DoodleTrimsalon om te knippen. Of wil je de vachtverzorging zelf leren is hier een vertrouwd adres waar betaalbare workshops specifiek voor Doodle vachtverzorging wordt gegeven.

Heb je problemen met de vacht en vachtonderhoud van je Doodle(s)?

Ik bied diverse oplossingen voor de vachtonderhoud van uw Doodle. Behalve dat ik exclusief Doodles vachten verzorg, knip en behandel geef ik ook online vachtverzorging workshops aan Doodle-eigenaren. Ik leer de eigenaar de vacht van hun hond zelf te onderhouden.

Voor beide (mens en hond) een 100% win-win situatie want zo bouw jij jouw band op met je Doodle en je hoeft niet elke 8-12 weken naar de trimsalon en de daarbij horende kosten en… je Doodle ziet er altijd mooi, verzorgd en gezond uit. Meer informatie over prijzen en uitleg van diverse vachtverzorging behandelingen klik dan HIER.

Ik krijg regelmatig de vraag waarom doe je alleen Doodles?
Omdat dat ik sinds een aantal jaren de gelukkige bezitster ben van Doodles en ik mijn Doodles geweldig vind, heb ik bewust deze keuze  gemaakt. Als hondenvachtenexpert heb ik de afgelopen jaren met veel verschillende type en soorten vachten te maken gehad. Voor nu wil ik me alleen bezighouden met datgene wat ik leuk vind om te doen mede omdat ik gehandicapt ben geworden. Deels gedwongen door mij handicap heb ik geleerd keuzes te maken in mijn leven.

Door me de laatste jaren meer en meer toe te leggen op de verschillende type vachten van de Doodles, (Australian + Nederlandse)  Labradoodles, Irishdoodles en Goldendoodles vind ik juist hierin mijn uitdaging en voldoening van het uiteindelijke eindresultaat. Die diversiteit aan vachtstructuren die bij de Doodles aanwezig zijn, geeft mij de mogelijkheid eindeloos de diverse trimmerstechnieken en de door mij voor dieren zelf ontwikkelde en gemaakte Natuurlijk4Dogs producten te combineren en toe te passen.

Aanbieding

Je eigen thuis verzorgset tegen betaalbare prijs?
(inclusief 30 minuten online les en uitleg)
Klik HiER >> voor meer informatie en de prijs.

Ik krijg de Very Important Doodle “All-In” behandeling! JIJ OOK?
Dit betekend praktisch dat ik word gewassen, de oren, de nagels verzorgd evenals wanneer dit nodig is ook een anti-beestjes of te wel anti-vlooien behandeling allemaal natuurlijk en volledig biologisch en natuurlijk in een exclusief Doodle model wordt geknipt zodat ik eruit zie als een echte Doodle.

Uiteraard ruik ik daarna heerlijk en nog belangrijker van alles mijn natuurlijke vetlaag, mijn natuurlijke jas is niet weg wat betekend dat wanneer ik toch een plons in de vijver of sloot neem ik gewoon schut en de waterdruppels vliegen eruit met andere woorden ik wordt niet ziek. Mooi toch. Ook dat kan allemaal voor jou waarheid worden! Neem contact met me op.

Hits: 636

Scroll naar top