DOODLEHOME GUUSJE

Ruim 14 maanden is Guusje wat betekend dat ze voor de 1e keer loops is geworden en ze een grote meid is. Alle testen heeft ze gehad en we mogen zeggen dat ze goed is bevonden voor de fokkerij. Het allerbelangrijkste vinden wij haar karakter want die is zo enorm leuk dat wij ons leven zonder Guusje niet meer kunnen voorstellen 💖

Een nieuw tijdperk want Guusje heeft haar tandjes gewisseld en weegt 9,4 kilogram en is heel mooi op gewicht. Inmiddels lekker in de puberteit wat betekend lekker dwars liggen en geen oortjes meer hebben.

Wederom de nieuwe mijlpaal namelijk de 3e en tevens laatste enting voor ons kleine Doodle meisje Guusje. wij zijn namelijk voorstandsters van titeren in plaats van jaarlijkse entingen. Guusje groeit mooi weegt inmiddels 4,3 kilogram.

Door een leuke door ons zelf gemaakte foto die in ons bezit is en waar we enorm trots op zijn, kunnen we echt met nog meer trots vermelden dat Guusje haar foto is gebruikt voor het logo van een natuurlijk verzorg assortiment met specialisatie voor Doodle vachten. Natuurlijk willen het logo trots met jullie delen.Overigens Guusje groeit goed en speelt met iedereen of ze dit nu leuk vinden of niet.

Inmiddels de 9 weken prik gehad en wederom de grote complimenten van de dierenarts voor Guusje haar verschijning en haar karakter. Guusje is nergens bang voor en gaat overal met open instelling op af zodat we soms haar voor zichzelf dienen te beschermen. Wellicht herkenbaar voor haar broers en zussen?

Zoals verwacht heeft ze een heel makkelijk te onderhouden vachtje wat we uitblazen en tijdens het uitblazen wordt in gesprayd met Doodle Vacht Spray waarin een UV filter zit zodat haar vacht mooi ravenzwart blijft en niet rood. Ook in de uiteinden kneden we de Multi Crème allemaal verkrijgbaar bij Natuurlijk4Dogs webshop die een speciale categorie hebben voor verzorg artikelen voor Doodles.

Na jaren van studie en evalueren presenteren wij trots onze eerste eigen fok van onze eigen NL mini-doodle ouders. Haar naam is Doodlehome Guusje roepnaam Guusje, geboren 23 maart 2020. Haar ouders zijn Abby en Bob.

Guusje 6 weken oud

Hits: 706

Scroll naar boven