Pup planning voor 2022

Update pup- en nestplanning

Doodlehome Guusje is zwanger en vermoedelijk zal ze rond ± 13 december 2022 bevallen. Komende tijd wordt het spannend. We houden je op de hoogte.
Meld je voor het laatste nieuws aan bij de Doodlehome Nieuwsbrief Service.

Richtlijnen om voor een Doodlehome pup in aanmerking te komen:


De zekerheid

Vanzelfsprekend zijn bij ons de ouders, voor wat betreft de gezondheid, getest en waar mogelijk op DNA niveau. Wij gaan hierin voor wat betreft het vastleggen en documenteren voor jou nog een stap verder. Onze Doodlehome kleintjes krijgen hun eigen unieke DNA profiel die gekoppeld is aan het unieke chipnummer mee, zodat hiermee de afstamming onomstotelijk en feitelijk vaststaat namelijk de vader & moeder volledig op papier en DNA code bekend is.

Transparant voor jouw verwachting

De gesloten cirkel v.w.b. afstamming en unieke chipnummer die gekoppeld zijn aan onze fokhonden en hun medische gegevens is op deze manier voor 100% gerealiseerd. Hiermee is volledig de informatie cirkel sluitend en zijn de uitkomsten van de gezondheidstesten voor jou inzichtelijk en volledig bekend.

Op het moment dat we een actueel nest hebben/krijgen houden we je voor wat betreft informatie over moeder en kids op de hoogte door online berichten, foto’s en films, die te vinden zijn met beschermde weblinks, en alleen beschikbaar zijn voor de aspirant-pupkopers die bij ins op de inschrijflijst staan.

Hits: 12779

Scroll naar top