Voor 2023

Pup- en nestplanning

Op 12 September 2023 jl., was de echo, en bevestigde was we al vermoede, we krijgen pupjes. De beelden zijn in dit nieuwsbericht > te zien dus snel kijken. We krijgen volgens de dierenarts een groot nest.

Wil je ook een pup?

Vul ons Pup Inschrijf Formulier hieronder in en verzend naar ons.


De zekerheid

Meld je voor het laatste nieuws aan.
Dit doe je door je aan melden bij de Doodlehome Nieuwsbrief Service >


Vanzelfsprekend zijn bij ons de ouders, voor wat betreft de gezondheid, getest en waar mogelijk op DNA niveau. Wij gaan hierin voor wat betreft het vastleggen en documenteren voor jou nog een stap verder. Onze Doodlehome kleintjes krijgen hun eigen unieke DNA profiel die gekoppeld is aan het unieke chipnummer mee, zodat hiermee de afstamming onomstotelijk en feitelijk vaststaat namelijk wie de vader & moeder zijn en volledig op papier staan via DNA verwantschapcode die bekend is.

Transparant voor jouw verwachting

De gesloten cirkel v.w.b. afstamming en unieke chipnummer die gekoppeld zijn aan onze fok honden en hun medische gegevens is op deze manier voor 100% gerealiseerd. Hiermee is volledig de informatie cirkel sluitend en zijn de uitkomsten van de gezondheidstesten voor jou inzichtelijk en volledig bekend zijn.

Op het moment dat we een actueel nest hebben/krijgen houden we je voor wat betreft informatie over moeder en kids op de hoogte door online berichten, foto’s en films, die te vinden zijn met beschermde weblinks, en alleen beschikbaar zijn voor de aspirant-pupkopers die bij ons op de inschrijflijst staan.

Hits: 15951

Scroll naar boven