Ook Kensi

Natuurlijk ook een update over de ๐Ÿ’œkleintjes van onze allerliefste ๐Ÿ’œKensi want haar ๐Ÿ’œkindjes zijn ook alweer 2 weken jong. En ook bij de ๐Ÿ’œkleintjes van ๐Ÿ’œKensi hebben net als die van ๐Ÿ’œAbby alle 18 hebben de oogjes open. Ze zien en horen nog niet echt goed net zoals bij baby’s dit in de eerste maanden het geval is. Alles gaat stapje voor stapje en je merkt wel dat ze nu nog meer op ons gaan reageren. De namen die we inmiddels weten wordt nu intens door ons herhaald zodat als het goed is de ๐Ÿ’œkleintjes gaan herkennen en weten wanneer ze gaan vertrekken.

๐Ÿ’œKensi leert de kleintjes ook alles op zijn Kensi manier wat betekend gewoon doen. Kensi krijgt van ons geitenmelk en nu zagen we dat ze de kleintjes naar de bak met geitenmelk dirigeerde en voordeed hoe je dit uit een bak drinkt. Hoe mooi is dat?!? Natuurlijk heeft iedere ๐Ÿ’œDoodle mama haar eigen aanpak van opvoeden wanneer je dit observeert en gadeslaat. ๐Ÿ’œKensi heeft een ruime puppyruimte waardoor zij lekker haar gang kan gaan. ๐Ÿ’œAbby haar ruimte gaan we ook verruimen want we merken dat zij hieraan ook behoefte heeft.

Hits: 3

8 reacties op “Ook Kensi”

 1. Jeetje, wat zijn ze gegroeid! Erg leuk om te lezen dat het zo goed gaat en dat mama Kensi alles op haar eigen manier doet. Een dikke knuffel voor Willem. Groetjes Lisanne (dochter van Ton en Willie Sprong)

  1. Doen we zeker de knuffels en inderdaad iedere Doodle mama doet het grootbrengen op zijn eigen invulling en manier. Wij mensen kijken slechts toe en genieten ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜š

 2. Lauran & Maud

  Wat leuk dat de oogjes open zijn en hoe goed dat jullie de namen al noemen. We hebben maar geluk dat we een gouden mandje mogen vullen met zo’n topdoodle

 3. RibbinkTommie

  Wat een schatjes! Leuk om jullie updates, blogjes enz. enz. te zien! Groetjes aan Tommie..!

 4. Leonie en familie

  Heel lief dit en ook mooi om te lezen hoe Kensi het doet. Iedereen (en onze Moos โค) is ook zo groot geworden, wat een ontwikkeling in 2 weken. Veel liefs voor allemaal

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top