2 weken

Vandaag is het precies 2 weken geleden dat de Doodle kleintjes van πŸ’œAbby x BoBπŸ’œ werden geboren. Wat heeft Doodle mama πŸ’œAbby haar stinkende best gedaan voor wat betreft het voeden van de πŸ’œkleintjes. Na 1 week konden we merken dat πŸ’œAbby het genoeg vond dat we met de fles hielpen en zijn we hiermee gestopt. πŸ’œAbby heeft een soort van natuurlijk systeem die alleen zij weet en waarmee iedere pup ruim voldoende te eten of dien ik te zeggen te drinken krijgt.

Wederom diep respect voor de natuur want echt de natuur werkt perfect en volkomen in balans. Wij als “slimme” mensen kunnen slechts gissen hoe πŸ’œAbby haar systeem werkt we weten het niet. Wat we wel weten is dat iedere pup goed op gewicht is, glimt alsof ze met olie zijn ingewreven en echt dat doen we niet! Door wederom de kwaliteit van het 2e nest van πŸ’œAbby hebben we gemeend nu wel een kleintje te gaan houden en met gepaste trots melden we dat πŸ’œ”Guusje”πŸ’œ bij ons en mama πŸ’œAbbyπŸ’œ gaat blijven. πŸ’œGuusje is het zwarte pupje met het rode bandje 😍

NB Voor wat het waard is de kleintjes hebben sinds vandaag allemaal hun oogjes met een spleetje open dus voor we het weten kijken ze allemaal parmantig de wereld in 😍

Hits: 3

5 reacties op “2 weken”

  1. Doodle-droom_Michelle

    Wat een kanjer is mama Abby toch! De pups zien er hartstikke goed uit. Er zal een wereld voor ze opengaan, als hun oogjes helemaal open zijn.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top