Onze Verkoopwijze

Af en toe plannen we een nestje pups van onze Doodle meisjes. Verwachten we een nest of hebben we een nest dan is het makkelijkst dat u telefonisch contact met ons opneemt. De contact gegevens staan op de website pagina contact en… u vult een pupaanvraag formulier in. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur, wanneer wij daadwerkelijk uw formulier ook hebben ontvangen, een e-mail ter bevestiging van uw ingevulde pupaanvraag formulier als antwoord van ons. Bellen gaat, na het invullen van ons pupaanvraag formulier, natuurlijk veel sneller en is naar ons idee een stuk persoonlijker. Uiteraard wachten we op uw telefoontje!

U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pupjes waar ze levenslang worden verwend.

Wat kunt u van ons verwachten?
Onze pups worden bij ons in huis geboren en verblijven in onze woonkamer. We “verbouwen” onze woonkamer om tot onze PupKamer. De eerste vier-vijf weken ontvangen we nog geen kraambezoek. We vinden het erg belangrijk dat mama en haar pups in het begin even voldoende rust krijgen. We zorgen we er natuurlijk wel voor dat de pupjes kennis maken met mensen want knuffelen doen we allemaal erg graag! Wanneer de pupjes groter worden dan gaan we intensief aan het werk met het actief binnen- en buitenshuis optimaal te socialiseren. Wanneer de pups wat ouder zijn en de temperatuur buiten het toelaat mogen zij een paar uurtjes (naar gelang hun leeftijd) per dag bij ons in onze tuin spelen en ravotten.

Onze pups worden afgegeven met een koopovereenkomst en krijgen een pup pakket mee. De pups worden 4 x ontwormd, worden gechipt, hebben een EU paspoort, een afstammingsbewijs met DNA profiel, hun eerste puppy enting en een gezondheidsverklaring. 

Gesocialiseerd
Onze puppen zijn bekend met alle huiselijke geluiden, worden volop geknuffeld, hebben heel veel mensenhanden gezien/gevoeld, ontmoet alvorens zij vertrekken naar hun nieuwe baasje. Uiteraard zijn zij al bekend met het verkeer, hebben hun eerste autoritjes bij ons gehad. Ook hebben zij kennisgemaakt met een halsbandje en zijn zij aan de riempjes mee naar buiten geweest voor een wandelingetje en/of in de bolderkar. Zij zijn bekend met de borstel, kam en schaar want vachtverzorging is levenslang en superbelangrijk voor een Doodle. Mocht u gebruik gaan maken van een bench, dan starten wij alvast met bench-training voor u.

De pupjes worden op deze wijze, door ons goed gesocialiseerd in één van de belangrijkste fase van hun leven.We doen ons best om de pup een fijne, warme en stabiele basis voor de rest van hun leven mee te geven. Een persoonlijk kennismakingsgesprek en bezoek bij ons in Lutten behoort tot de procedure om in aanmerking te komen voor een Doodle pup van ons, want: U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed liefdevol adres en gouden permanente mand voor onze Doodlehome pup.

Wat verwachten we van u?
Wat voor ons wel belangrijk is, is dat u heel veel liefde, geduld, tijd en zorg besteed om uw speelse pup op te voeden tot een fijn stabiel gezinslid en heerlijk zijn beweging en verzorging kan bieden in zijn verdere toekomst! Dat u de verantwoordelijkheid neemt om dit gezamenlijk met uw familieleden te verwezenlijken! We verwachten gedurende de periode dat de pup bij ons is betrokkenheid van u.  Uiteraard heeft iedere pup eigenaar de mogelijkheid om met zijn/haar gezin de pups te bezoeken en mee te groeien met de pups totdat zij met hun nieuwe familie(s) meegaan. Onze pupjes zijn wanneer ze naar hun familie gaan uitstekend gesocialiseerd en dol op knuffelen.

Van onze kant doen wij alles wat in ons vermogen ligt om u hierbij te ondersteunen! Van onze kant uit bieden wij een levenslange begeleiding van uw Doodle. En mocht u geen oppas in vakanties hebben dan is het mogelijk dat hij/zij bij ons logeert. Uiteraard wel in overleg én mits we plaats hebben. We hebben namelijk zelf geen kennels, alles woont samen met ons in huis en neemt deel aan ons dagelijkse familieleven.

Onze werkwijze
U vult een pupaanvraag formulier in, wanneer wij dan daadwerkelijk uw formulier hebben ontvangen, krijgt u van ons een e-mail antwoord. Neem vervolgens telefonisch contact met ons op. De contact gegevens staan op de website pagina contact.  Heeft u voor dat ons nestje is geboren een pupaanvraag formulier opgestuurd is het raadzaam dat u contact met ons opneemt.

Mensen die in aanmerking willen komen voor één van onze pupjes, nodigen wij, na de bevalling uit, voor een kennismakingsgesprek en bezoek. Het moet voor ons goed voelen dat u geschikt bent om het baasje te worden van één van onze pupjes. Zo moet het voor u ook goed voelen om een pup bij ons aan te schaffen. U neemt zelf telefonisch contact met ons op.

Wij doen zeer beslist niet aan karaktertesten omdat uit eigen ervaring gebleken is dat deze niet kloppen. Wij kunnen niet bepalen hoe de leefsituatie en het karakter van de nieuwe eigenaar is. Een pupkoper mag bij ons zelf op volgorde van aanmelding een pup uitkiezen. Belangrijk is om op het gevoel af te gaan. Tot op heden klopte het maken van de match perfect. De opvoeding bepaalt voor een groot deel hoe uw Doodle wordt. Van nature hebben ze al een liefdevol karakter.

Wat kost een pup?
Wij krijgen vaak de vraag “wat kost een pup”. Nu snap ik best dat men wil weten waar ze aan beginnen alvorens ze een definitief besluit nemen, maar voor fokkers is het vaak heel frustrerend om al die e-mails uitgebreid te beantwoorden en vervolgens nooit een reactie terug te krijgen. Ook wordt er door de meeste fokkers erg geheimzinnig over de prijs gedaan. Ergens wel begrijpelijk, want de prijs zou niet het belangrijkste moeten zijn als u kiest voor een gezinslid voor het leven. Wij doen daar minder geheimzinnig over, een Doodlehome pup kost € 1750,– en dat is inclusief een Europees dierenpaspoort, zijn of haar eigen unieke DNA profiel (afstamming bewijs), uitgebreid puppy pakket (o.a. nestknuffel & halsband en riem, voer, pup handleiding).

Bent u alleen geïnteresseerd in de prijs en is dit wel doorslaggevend voor uw keuze, dan verwijs ik u door naar de diverse advertentie websites waar allerhande (stamboomloze) hondjes worden aangeboden.

Thuis en dan?
We zijn er van overtuigd dat de nieuwe familie goed op zijn kleine Doodle lieveling gaat passen om zo een lang en gezond leven te starten. Desalniettemin vragen we wederom aan de nieuwe familie ons bij problemen of probleempjes meteen op te bellen en ook regelmatig ons op de hoogte te houden. Dit alles zou ons heel blij maken! De wens van ons is om samen een geweldig fijn, lang en gezond leven te hebben met veel plezier.samen met de familie. Uiteraard blijven wij na aankoop klaar staan met advies en begeleiding van onze Doodlehome pups.

Hits: 4213