๐Ÿ’œPup Planning ๐Ÿ’œ

We krijgen veel e-mails met de volgende vraag:
“Wanneer wordt bij jullie een nieuw nestje Doodles verwacht?”.

Update 20-02-2020
Onze Doodledames zijn Doodlezwanger en uitgerekend rond de 24e maart 2020. Geregeld komt hier op de website nieuwe geschreven blognieuws stukjes. HIER vind je de echo foto en de aanstaande Doodle ouders vermeld.

De planning voor een nieuw nestje plaatsen we hier op deze webpagina. Voor wat betreft het beschikbaar hebben van onze pups hebben we voor de duidelijkheid een andere webpagina gemaakt genaamd Pups Beschikbaar โ†’ Ben je op zoek naar een Doodle pup neem dan daar is een kijkje.

In huize Doodlehome hebben we af en toe een nestje pupjes van onze op gezondheid geteste mini & medium Doodle meisjes โ†’ย 

Verwachten we of hebben we een nest, dan neem je zelf contact โ†’ met ons op. De contact โ†’ gegevens staan op de website pagina contact โ†’ en vervolgens vul je een pupaanvraag formulier โ†’ in.

Vervolgens krijg je binnen 24 uur, wanneer wij daadwerkelijk jouw formulier ook hebben ontvangen, een e-mail ter bevestiging van jouw ingevulde pupaanvraag formulier โ†’ als antwoord van ons terug.

Bellen gaat, na het invullen van ons pupaanvraag formulier โ†’ natuurlijk veel sneller en vinden wij een stuk persoonlijker en vooral prettiger.

Vervolgens neemt je zelf telefonisch
contact met ons op!

Hoe wij een en ander afstemmen met geรฏnteresseerde familie(s) en hoe wij vervolgens te werk gaan vind je duidelijk uiteen gezet op onze website pagina verkoopwijzeโ†’

Hits: 12079

Scroll naar top