💜Pup Planning 💜

We krijgen veel e-mails en telefoon met de volgende vraag:
“Wanneer wordt bij jullie een nieuw nestje Doodles verwacht?”.
De planning is, wanneer alles meezit, eind oktober 2020.
Uiteraard vermelden we alle details hier op onze website.

De planning voor een nieuw nestje plaatsen we hier op deze webpagina. Voor wat betreft het beschikbaar hebben van onze pups hebben we voor de duidelijkheid een andere webpagina gemaakt genaamd Pups Beschikbaar → Ben je op zoek naar een Doodle pup neem dan daar is een kijkje.

In huize Doodlehome hebben we af en toe een nestje pupjes van onze op gezondheid geteste mini Doodle meisjes →  Verwachten we of hebben we een nest, dan neem je zelf contact → met ons op. De contact → gegevens staan op de website pagina contact → en vervolgens vul je een pupaanvraag formulier → in.

Vervolgens krijg je binnen 24 uur, wanneer wij daadwerkelijk jouw formulier ook hebben ontvangen, een e-mail ter bevestiging van jouw ingevulde pupaanvraag formulier → als antwoord van ons terug. Bellen gaat, na het invullen van ons pupaanvraag formulier → natuurlijk veel sneller en vinden wij een stuk persoonlijker en vooral prettiger.

Vervolgens wanneer we pupjes verwachten
neemt je zelf telefonisch contact met ons op!

Hoe wij een en ander afstemmen met geïnteresseerde familie(s) en hoe wij vervolgens te werk gaan vind je duidelijk uiteen gezet op onze website pagina verkoopwijze→

Hits: 12079

Scroll naar top