Pup Planning | Beschikbaar | Te Koop

Saartje is 23 februari 2019 jl bevallen. De ooievaar is bij ons geland met 4 gezonde mini-doodles babies. Hieronder de 1e foto.

De beide ouders van ons nestje zijn volledig voor wat betreft de gezondheid → getest! Mama Saartje is 38 cm en papa BoB is 40 cm.

De pups zullen uitgroeien tot mini’s met een open (curly & wavy) fleece vacht en zijn naar de nieuwe gezinnen uitgevlogen.

In huize Doodlehome hebben we af en toe een nestje pups van onze op gezondheid geteste mini & medium Doodle meisjes.  Verwachten of hebben we een nest dan is het makkelijkst dat u zelf contact met ons opneemt. De contact gegevens staan op de website pagina contact en… U vult een pupaanvraag formulier in. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur, wanneer wij daadwerkelijk uw formulier ook hebben ontvangen, een e-mail ter bevestiging van uw ingevulde pupaanvraag formulier als antwoord van ons terug.
Bellen gaat, na het invullen van ons pupaanvraag formulier, natuurlijk veel sneller en vinden wij een stuk persoonlijker en prettiger.

Vervolgens neemt u zelf contact met ons op.

Hoe wij een en ander afstemmen met geïnteresseerde families en hoe wij vervolgens te werk gaan vindt u op onze webpagina verkoopwijze.

Hits: 7918