Pup Planning | Beschikbaar | Te Koop

Saartje is volgens planning “op date” geweest en alles is volgens plan verlopen. Inmiddels zitten we in de wachtfase om af te tellen tot aan de echo die inmiddels ook al is afgesproken. Trekken we dit door landt de ooievaar begin maart 2019 bij ons met gezonde mini-doodles.

De beide ouders van ons aankomend nestje zijn volledig voor wat betreft de gezondheid getest! Foto’s en (V)Blog nieuws zijn HIER te vinden.

De pups zullen uitgroeien tot mini’s met een open (curly & wavy) fleece vacht en mogen, vanaf begin mei 2019 naar de nieuwe gezinnen uitvliegen.

In huize Doodlehome hebben we af en toe een nestje pups van onze op gezondheid geteste mini & medium Doodle meisjes.  Verwachten of hebben we een nest dan is het makkelijkst dat u zelf contact met ons opneemt. De contact gegevens staan op de website pagina contact en… U vult een pupaanvraag formulier in.

Vervolgens krijgt u binnen 24 uur, wanneer wij daadwerkelijk uw formulier ook hebben ontvangen, een e-mail ter bevestiging van uw ingevulde pupaanvraag formulier als antwoord van ons terug.
Bellen gaat, na het invullen van ons pupaanvraag formulier, natuurlijk veel sneller en vinden wij een stuk persoonlijker en prettiger.

Hoe wij een en ander afstemmen met geïnteresseerde families en hoe wij vervolgens te werk gaan vindt u op onze webpagina verkoopwijze.

1e dag op 10 september 2018 

Hits: 4972