💜 Pup Beschikbaar 💜

Abby is op 23 maart 2020 bevallen van 7 werkelijk prachtige Doodle kids. Kensi is op 25 maart 2020 bevallen van 11 werkelijk prachtige Doodle kids.
17 kleintjes hebben inmiddels hun gouden mand gevonden. Guusje blijft bij mama.

Alle informatie vind je bij Actueel. Geregeld komt hier op de website nieuwe geschreven blognieuws te staan en te vinden met een link in het menu.

Voor iedere pup die bij ons wordt geboren vinden wij dat het onze taak als fokker is en ook onze opdracht is, voor hem of haar een gouden mand te vinden waar het liefst zijn of haar levenslang deze gouden mand mag staan.

Bij ons staat onze puppy werpkist en na verloop van tijd de puppy ren midden in de huiskamer, iets wat heel belangrijk vinden omdat op deze manier de pupjes vanaf het moment dat ze gaan horen en gaan zien direct in contact komen met het dagelijkse huiselijke dingen zoals stofzuigen en dweilen maar ook de geluiden van de TV om maar is iets te noemen.

Heb je interesse in een pup van ons?
Neem telefonisch contact → met ons op. De contact gegevens → staan op de website pagina contact → Wat voor ons handig is dat je een pupaanvraag formulier → invult. Wil je meer weten over de verkoop procedure → bij ons, neem HIER → een kijkje.

Nogmaals JIJ neemt zelf telefonisch
contact met ons op!

Hieronder vind je een overzicht,
van de op dit moment beschikbare pups.
Onze Doodle pupjes zijn nog niet geboren.

Hits: 806

Scroll naar top