Naam misbruik

We willen iedereen waarschuwen voor het volgende namelijk, sedert 12 maart 2020 jongst leden is ons pijnlijk duidelijk geworden dat Michelle Veldhuizen uit Ede de naam Doodleshome gebruikt als zijnde kennelnaam.

Wij gebruiken de naam Doodlehome sinds 26-12-2015 om 14:50:12 uur om exact te zijn voor onze hobby fokkerij en hebben hiervoor bijvoorbeeld op dat tijdstip ons domeinnaam geregistreerd en staat dit domein eveneens op onze naam.

Om voor de onwetende consument vooral duidelijkheid te hebben en te houden hebben we geprobeerd een fatsoenlijk gesprek met haar te voeren over de verwarring maar helaas is zij is niet voor rede vatbaar zodat ons alleen rest het gegeven namelijk dit kinderlijke gedrag aan iedereen te laten zien zodat je niet voor verrassing komt te staan.

Wij hebben ook aan haar aangegeven dat slechts ÊÊn S niet echt veel verschil is voor wat betreft afzonderlijke herkenning. Het is ons volledig onduidelijk waarom zij specifiek deze naam wenst te voeren. Weet nu ook dat specifiek deze fokker dergelijke praktijken en misleiding uitvoert voor haar Doodle fokkerij.

Onze hoop voor de verdere toekomst is dat ze zelf een leuke en creatieve naam vindt en Doodleshome niet verder gaat misbruiken en exploiteren. Wanneer zij aan ons kenbaar maakt middels bewijzen, dat zij voor een andere naam kiest en deze ook uitdraagt zullen wij dit bericht verwijderen.

UPDATE 31-03-2020

Mochten zich nieuwe ontwikkelingen voortdoen vermelden we dit uiteraard.

Hits: 0

Scroll naar top