Spannend

Update 13:30 uur: Inmiddels is Abby trotse Doodle moeder geworden van 7 prachtige Doodle kids. Meer nieuws is te vinden bij Actueel Nest en natuurlijk wanneer je ons belt 0523 681612.

Dank jullie wel allemaal voor jullie medeleven, het is hartverwarmend.
Hier de langverwachte laatste update over de beide aanstaande Doodle moeders. Abby is inmiddels gestart met fase 1 wat betekend kleine ruimtes opzoeken en hijgen. Fase 1 zal langzamerhand over gaan naar fase 2 wat betekend persweeΓ«n en vervolgens de geboorte van de kleintjes.

Kensi daarentegen geniet nog echt van het mooie weer en het zonnetje en is geheel niet solidair met Abby en wanneer we heel eerlijk zijn zijn we hier heel blij om. De natuur kent mysterieuze manieren en zo ook bij deze bijzondere Doodle dames. Alsof ze een en ander op elkaar afstemmen en heel goed weten dat precies tegelijk gaan bevallen niet echt handig voor hunzelf en zeker voor ons is.

Wij zijn er helemaal klaar voor en wat we merken is dat de groep volledig rustig is zoals wanneer je zou kunnen regisseren je ook zou wensen. Allemaal en geen één uitgezonderd waakt met ons mee en helpt op zijn eigen manier zeker met rust en kalmte. Persoonlijk denk ik dat vandaag de kleintjes van Abby geboren gaan worden. Wat een speciale datum πŸ™‚
Tot zover de update over de bevalling stand van zaken.

Hits: 0

24 reacties op “Spannend”

 1. Nikki van Vliet

  Heb de fotos van de hondjes net bekeken en wat een prachtige schatjes zeg! Joost en ik hebben een glimlach van oor tot oor. Zou het liefst willen bellen en horen hoe alles gegaan is maar ik neem aan dat jullie even rustig de tijd nemen om bij te komen en te wennen.

  Geniet van de kleintjes

 2. Jolanda van Hagen

  Lieve alle dames daar, wat een mooie dag, heerlijk die liefde voor mini doodles op deze site, wij volgen graag de bevalling voorderingen. Al vast van harte met de geboorte van deze prachtige pupjes, op naar meer, Liefs uit Nootdorp.

 3. Nikki van Vliet

  Wat super spannend zeg! Wat bijzonder dat de groep hier zo goed op reageert!
  We wachten rustig de volgende update af. Hopelijk met foto’s van de kleintjes.
  Zet hem op Abby πŸ’“

Laat een reactie achter

Scroll naar top