Spannend

Update 13:30 uur: Inmiddels is Abby trotse Doodle moeder geworden van 7 prachtige Doodle kids. Meer nieuws is te vinden bij Actueel Nest en natuurlijk wanneer je ons belt 0523 681612.

Dank jullie wel allemaal voor jullie medeleven, het is hartverwarmend.
Hier de langverwachte laatste update over de beide aanstaande Doodle moeders. Abby is inmiddels gestart met fase 1 wat betekend kleine ruimtes opzoeken en hijgen. Fase 1 zal langzamerhand over gaan naar fase 2 wat betekend persweeรซn en vervolgens de geboorte van de kleintjes.

Kensi daarentegen geniet nog echt van het mooie weer en het zonnetje en is geheel niet solidair met Abby en wanneer we heel eerlijk zijn zijn we hier heel blij om. De natuur kent mysterieuze manieren en zo ook bij deze bijzondere Doodle dames. Alsof ze een en ander op elkaar afstemmen en heel goed weten dat precies tegelijk gaan bevallen niet echt handig voor hunzelf en zeker voor ons is.

Wij zijn er helemaal klaar voor en wat we merken is dat de groep volledig rustig is zoals wanneer je zou kunnen regisseren je ook zou wensen. Allemaal en geen รฉรฉn uitgezonderd waakt met ons mee en helpt op zijn eigen manier zeker met rust en kalmte. Persoonlijk denk ik dat vandaag de kleintjes van Abby geboren gaan worden. Wat een speciale datum ๐Ÿ™‚
Tot zover de update over de bevalling stand van zaken.

Hits: 0

24 reacties op “Spannend”

 1. Ohh heerlijk!! Wat zijn ze prachtig Abby!!
  Goed gedaan!!

  We komen graag kijken!! We bellen snel vanwege interesse..

  Geniet! En ook felicitaties voor Bob en je verzorgers!!

  1. Dank je wel en ๐Ÿ’œAbby๐Ÿ’œ is op dit moment ook een enorme trotse Doodle moeder en ik kan het alleen maar met je eens zijn haar ๐Ÿ’œDoodle kids๐Ÿ’œ zijn prachtig.

  1. ria en pieter

   Van harte gefeliciteerd Abby met je mooie pups!
   Graag komen wij ze bewonderen en wellicht mogen wij een van je pups een gouden maand bezorgen๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

   Sterkte voor de andere moeder en ook mooie lieve pups gewenst.

   Lieve groet
   Pieter en Ria

Laat een reactie achter

Scroll naar top