Bezoeken

De vragen die wij de afgelopen dagen kregen en die jullie heel erg bezig houden zijn de volgende:

Gaan wij, in verband met de Coronacrisis, het anders doen met de beslissing welke persoon/familie voor een pup van ons in aanmerking komt?
Hoe doen wij het bezoek voor de pupjes?

Hierop kunnen wij op dit moment GEEN eenduidig en definitief antwoord geven omdat de maatregelen, gesteld en opgelegd door de overheid, per dag, kunnen, verschillen. Uiteraard volgen wij deze regels van de overheid op. Daarentegen door en met het hedendaagse internet, kunnen wij de aspirant-pup-geรฏnteresseerde volledig op de hoogte brengen en houden met beeld en geluid en natuurlijk ook de welbekende ouderwetse telefoon.

Voor ons blijft overeind staan dat wij er van voor 100% overtuigd moeten zijn dat wanneer de door ons gefokte pup vertrekt, hij of zij een werkelijke gouden mand gaat krijgen en ook houdt.

Nogmaals hoe alles praktisch gaat lopen is voor ons ook nog volledig onduidelijk en hopen wij met jou dat het “normale” leven weer terug gaat komen. Gezondheid voor mens en dier staat voor ons voorop en nemen wij op dit moment reeds de nodige maatregelen hiervoor.

Hits: 0

20 reacties op “Bezoeken”

 1. Fijn dat jullie ons zo op de hoogte houden, het zijn spannende tijden, zowel voor de twee zwangeren dames als voor ons allen.

 2. Het is inderdaad een spannende tijd.
  Fijn dat jullie afleiding hebben aan de dametjes.
  Wij blijven jullie volgen en verheugen ons samen met jullie op de geboorte van de kleintjes.
  Arnold en Ine

 3. Nikki van Vliet

  Wat fijn dat het internet er dan is zeg! Gaat bij jullie alles nog goed wat betreft de gezondheid?
  Nog een paar dagen tot ze uitgerekend zijn. Moet wel erg spannend voor jullie zijn.
  Geef de dames maar een dikke knuffel van ons

  Groet, Nikki en Joost

  1. Wij zijn twee nuchtere dames en zijn wat snotterig. Inderdaad we tellen de dagen met jullie af en die knuffels die geven we in overvloed met heel veel liefde ๐Ÿ˜‰

   1. Nikki van Vliet

    Is het altijd zo dat hondjes rond de uitgerekende datum bevallen of kan het ook een week eerder of later zijn?

     1. Nikki van Vliet

      posten jullie een update wanneer de dames gaan bevallen of wanneer de pups er zijn?
      Sorry als ik wat gretig ben. Ben gewoon heel benieuwd ๐Ÿ™‚

  1. Zoals we aan iedereen keer op keer vertellen dat we alles bijhouden op de website laten we dit ook keer op keer zien. Geen loze beloftes maar daadkracht conform de afspraak ook al was/is deze afspraak mondeling ๐Ÿ˜‰

 4. Inderdaad, het is met de dag leven op het moment. Lang leve internet! Zet hem op met de โ€˜laatste loodjesโ€™ voor de beide zwangere dames๐Ÿ˜„.

  1. Ondanks het ‘hamsteren’ in de winkel hebben we bijna alles op voorraad. We kunnen zeker nog gebruiken geitenmelk en dethol die beide steeds ‘uitverkocht’ zijn. Wie raad heeft graag horen we daarvan de tips. Bedankt voor je reactie Eva ๐Ÿ™‚

   1. Wat een mooie dag(en) gaan we tegemoet! Ondanks de beperkingen hebben we maar mooi de lente in het land! Een mooie tijd om nieuw leven op de wereld te zetten.
    Hopelijk hebben jullie inmiddels alles voldoende in huis voor het kraambed en de kraamdagen!๐Ÿ˜„

    Wij kijken uit naar de komst van de puppyโ€™s..

    Liefs Kiki, Yara, Tije en Eva

    1. We kijken de komende tijd met veel liefde en gezondheid tegemoet. Dank voor jullie wensen ๐Ÿ™‚

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top