Buik update

Jawel we hebben weer gemeend de buikjes op de foto te moeten zetten want wat zijn de meiden trots op hun buikjes. We zeggen dan heel lief “buikje zien?” en dan voor je het weet laten de beide aanstaande doodle dames hun buikje aan ons zien. Hoe lief is dat? We zitten alweer op ruim zeven en een halve week zwangerschap wat vliegt de tijd πŸ™‚ πŸ˜›

Alles gaat meer dan voorspoedig en de beide Doodle dames zijn goed aangekomen zoals de foto hieronder denk ik wel laat zien. Inmiddels voelen we ook “leven” iets wat we altijd een bijzonder moment vinden. We zien de kleintjes nog niet maar voelen ze zeker. Sommige trappelen heel enthousiast en andere zijn net van die vlindertjes die je onder je hand voelt vliegen en bewegen. Ook hebben we de haren van de vacht wat ingekort want uit ervaring weten we dat de moeders niet echt zitten te wachten om een spa behandeling te ondergaan, hoe goed je dit ook bedoelt.

Wanneer je vragen hebt aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen want zoals je wellicht weet van de visuele handicap van Marion, die toch maar mooi de foto weer heeft kunnen editten maar dat terzijde, is voor ons telefonisch contact toch wel het handigst en makkelijkst. Je stoort nooit want neem van ons aan dat we dit dan zeker aan jou melden.

Hits: 0

14 reacties op “Buik update”

 1. Spannend!
  Zeker met het thuiszitten nu, houd ik alle updates bij!

  Veel succes voor de dames! Een veilige en voorspoedige bevalling!

 2. Geweldig die bolle buikjesπŸ₯° Wat een heerlijke spannende tijd. Nog even en dan is jullie woonkamer gevuld met kleine frummeltjes. Ik ga jullie van de week zeker nog even contacten!

  1. Dank voor je reactie πŸ™‚ Net als ik denk vele anderen kunnen we bijna niet wachten maar precies vandaag nog 1 week voor de uitgerekende data. Wat overigens geen vast staand feit is maar kan uitlopen of vervroegen net als bij ons mensen πŸ˜‰

 3. Nikki van Vliet

  Wat ontzettend leuk om de buikjes weer te mogen zien. We zijn razend benieuwd. Ik check dagelijks de website voor meer updates. Nu duimen voor een veilige en voorspoedige bevalling.

  Groetjes Nikki en Joost

  1. Dat hopen en wensen wij ook. De woonkamer is inmiddels volledig verbouwd tot kraamkamer en je kan wel zeggen dat wij erin wonen πŸ˜‰

 4. Doodle-droom_Michelle

  Wat fijn om het leven in de buikjes te kunnen voelen – een prachtige bevestiging dat het goed gaat met de zwangerschappen. En superlief dat de dames hun buikjes trots laten zien!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top