Home

❤ Echo ❤

Af en toe fokken wij, met veel plezier, liefde en eindeloze inzet, een nestje Nederlandse Mini Doodle letterlijk in het hart van onze woning,onze woonkamer. Onze missie is om de NL Mini Doodle vorm te geven binnen een afgesproken fokkader die we HiER nader uiteen zetten en uitleggen.

Samen met onze harige viervoeters is onze primaire goal, vooral te genieten van het dagelijkse gezamenlijke gezonde leven waar van alles gebeurt. Onze wens met onze exclusieve en vooral zeer selectieve hobbyfokkerij is on der andere, andere gezinnen blij te kunnen maken met een door ons gefokte Doodlehome pup om vooral samen van het dagelijkse leven te genieten.

Wij zijn TEGEN castratie/sterilisatie wanneer hiervoor GEEN medisch noodzaak direct aanwezig is. Na het uitvliegen blijven wij graag betrokken bij het leven van de door ons gefokte pup(s), zullen wij er alles aan doen om de nieuwe families bij te staan met raad en daad in o.a. de opvoeding & vachtverzorging van hun eigen Nederlandse Mini Doodle. Lees HIER → meer over.

Hits: 28127

Scroll naar top